Bombica Co2 12g ASG

1,00  z DDV

Bombica Co2 12g

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Na zalogi

Primerjaj
Šifra: ASG16117-1 Kategorija:

Opis

Bombica Co2 12g ASG

Bombica Co2 12g ASG je standardna bombica za pogon Co2 (stisnjen plin ogljikovega dioksida) replik.
Uporablja se lahko tako za airsoft kot za zračno orožje.

Na ustje bombice je priporočljivo dodati kapljico silikonskega olja, da je tesnjenje ob preboju bombice res dobro.

Bombice ni priporočljivo puščati v nabojniku ali v repliki, saj lahko pride do deformacije tesnila, kar povzroči puščanje plina.

Način uporabe:

Bombico je potrebno enostavno priviti v repliko orožja ali zračno puško in je takoj pripravljena za uporabo. Poleg tega ima CO2 plin visoko stopnjo stiskanja, kar pomeni, da lahko zagotovi stabilno moč izstrelka tudi v hladnejših pogojih, kar ni vedno mogoče pri drugih vrstah plina.

CO2 bombice so na voljo v različnih velikostih, od manjših 12-gramskih bombic do večjih 88-gramskih bombic. Manjše bombice so običajno uporabljene v airsoft pištolah, medtem ko so večje bombice primerne za uporabo v zračnem orožju.

Preverite še ostale izdelke iz kategorije pogonskih plinov.

Vendar pa je pomembno upoštevati nekatere varnostne ukrepe pri uporabi CO2 bombic. Med uporabo se lahko bombice zelo ohladijo in povzročijo ozebline, zato je priporočljivo, da se rokavice uporabljajo pri vijačenju bombice v repliko orožja ali zračno puško.

CO2 bombice so priljubljena izbira za igralce airsofta in strelce z zračnim orožjem zaradi svoje zanesljivosti in enostavnosti uporabe.

Prostornina: 11, 5 g
Teža posamezne bombice: 41 g

Proizvajalec: ActionSportGames

Vsi naši izdelki so od preverjenih dobaviteljev. Preden damo izdelke v redno prodajo, jih temeljito preizkusimo in preverimo ali zadostujejo merilom kakovosti.

Večino izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Dodatne informacije

Količina bombic

1, 25

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bombica Co2 12g ASG”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja