CZ Shadow 2 CO2 nabojnik

39,90  z DDV

  • 26 kroglic
  • CO2

Ni na zalogi

Primerjaj
Šifra: ASG19308 Kategorija:

Opis

CZ Shadow 2 CO2 nabojnik

CZ Shadow 2 CO2 nabojnik ima prostornino za 26 kroglic.

Izboljšajte svojo CZ Shadow 2 airsoft pištolo s tem visokokakovostnim in zanesljivim nabojnikom, ki je zasnovan za maksimalno izkušnjo streljanja.

Nabojnik CZ Shadow 2 je posebej oblikovan, da se popolnoma ujema s CZ Shadow 2 airsoft pištolo. Z napajanjem na plin CO2 ta nabojnik zagotavlja dosledne in močne strele, kar vam daje prednost na polju. Zahvaljujoč odlični učinkovitosti plina se lahko brezskrbno zabavate med dolgimi igrami, saj vam ne bo zmanjkalo moči.

Nabojnik CZ Shadow 2 je zasnovan s poudarkom na natančnosti in vzdržljivosti, da prenese naporno airsoft bitko. Njegova trdna konstrukcija zagotavlja zanesljivo napajanje in nemoteno delovanje, kar zmanjšuje zastoje in napake v ključnih trenutkih.

Nabojnik ima veliko kapaciteto, ki omogoča polnjenje do [vstavite število nabojev] 6 mm airsoft kroglic. S tako obilno količino streliva imate na voljo dolge spopade brez pogostega polnjenja, kar vam omogoča ohranjanje igre in pripravljenost za akcijo.

Nabojnik CZ Shadow 2 je enostaven za uporabo in vzdrževanje. Ima uporabniku prijazno zasnovo, ki omogoča hitro in brez težavno polnjenje. Poleg tega njegova trdna konstrukcija zagotavlja dolgotrajno zmogljivost, kar ga naredi zanesljivega sopotnika za vašo CZ Shadow 2 airsoft pištolo.

S tem nabojnikom ob svoji strani boste pripravljeni zavladati na polju in doživeti pravo moč CZ Shadow 2 airsoft pištole.

Deluje na CO2 bombice.

 

Proizvajalec: ASG

 

Vsi naši izdelki so od preverjenih dobaviteljev. Preden damo izdelke v redno prodajo, jih temeljito preizkusimo in preverimo ali zadostujejo merilom kakovosti.

Večino izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CZ Shadow 2 CO2 nabojnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja