CZ Shadow2 Orange replika

397,00  z DDV

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Ni na zalogi

Primerjaj
Šifra: ASG19946 Kategorije: , ,

Opis

CZ Shadow2 Orange replika

CZ Shadow2 Orange replika je ena najbolj priljubljenih pištol za airsoft.

A zdaj prihaja v posebni izdaji! CZ Shadow 2 Orange ponuja enako neprimerljivo realizem in zadovoljstvo uporabnika kot originalni Shadow 2, obenem pa prinaša izboljšave, ki to repliko naredijo za pravi predstavnik kakovosti, ki jo najdemo pri njegovem pravem jeklenem vzorniku.

Shadow 2 Orange je opremljena s fiksno zunanjo cevjo iz nerjavečega jekla, kar pomembno poveča stabilnost pištole in omogoča bolj natančno streljanje. Hkrati pa popolnoma licencirana 1:1 replika vključuje avtentično pušo cevi, ki še dodatno povečuje stabilnost in strelsko zmogljivost. Še ena velika izboljšava v primerjavi z originalom je dodatek vodila vzmeti iz nerjavečega jekla, kar izboljša kakovost odsuna pištole in streljanje. Shadow 2 Orange je opremljena tudi s sprednjim merkom iz optičnih vlaken in nastavljivim zadnjim merkom.

Kot originalni Shadow 2 ima tudi ta izrazite zareze na zaklepu, ki pomagajo pri oprijemu in omogočajo lažji poteg zaklepa.

Gre za airsoft repliko z CO2, ki strelja 6 mm BB kroglice iz nabojnika s kapaciteto 26 kroglic pri povprečni hitrosti 328fps (1,0 Joula). Skupaj z nastavljivim hop up-om ta replika zagotavlja zanesljivo ognjeno moč in prilagodljivost za airsoft in športne strelce.

CZ Shadow 2 Orange je drzna posebna izdaja priljubljenega originala, ki ponuja vrhunsko natančnost, stabilnost in splošno kakovost.

Lastnosti:

  • Fiksna zunanja cev iz nerjavečega jekla
  • Puša cevi
  • Vodilo vzmeti iz nerjavečega jekla
  • Zareze na zaklepu
  • Odsun GBB
  • Tekmovalno kladivce
  • Nastavljiv hop up

Kot njegov predhodnik, Shadow 2, ki je bil široko uporabljen in z velikim uspehom med IPSC v svetu tekmovanj na cilj, dela tudi Shadow 2 Orange velike korake na tekmovalnem področju. Airsoft Shadow 2 Orange se uporablja tudi med strelci s pravim orožjem za vadbo potegovanja zaradi svoje izjemno realistične izdelave. Tako prava različica Shadow 2 Orange kot njena airsoft replika sta trenutno videna kot nepogrešljivo precizno orodje za streljanje na tarče med najvišjimi tekmovalnimi rangi IPSC in AIPSC.

 

MOŽNA PREDNAROČILA!!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CZ Shadow2 Orange replika”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja