Akcija!

Gas nabojnik za WE TT33

13,14  z DDV

  • GBB
  • Kapaciteta 16 kroglic
  • Kovinska konstrukcija

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Ni na zalogi

Primerjaj
Šifra: IW310249 Kategoriji: ,

Opis

Gas nabojnik za WE TT33 je v celoti kovinski.

Gas nabojnik za WE TT33 ima na spodnji strani zanko , ki vam omogoča, da nanj pritrdite trak, ki preprečuje izgubo nabojnika. Nabojnik je majhen in kompakten, kar vam omogoča, da ga lahko hranite na več mestih. Nabojnik je kot nalašč za tiste, ki imajo v lasti plinsko pištolo TT-33 in potrebujejo dodatne nabojnike.

Značilnosti:

  • Lovilec zaklepa zaklene pištolo, ko se izprazni nabojnik
  • Preprosto razstavljanje za vzdrževanje
  • Polimerni BB sledilec
  • Sledilec BBjev ob strani
  • Zanka za pritrditev traku na spodnjem delu nabojnika

 

Posebna navodila:
V nabojnikih vedno ohranjajte plin, da ostane tesnenje dobro. To preprečuje puščanje nabojnikov. Nabojnikov ni potrebno napolniti do vrha, da ohranijo tesnenje.

 

Nekaj besed o proizvajalcu:

Od zgodnjih 80’ih je WE-Tech eden najboljših razvijalcev in proizvajalcev jeklenih kalupov za največje airsoft znamke. Z rastočim airsoft trgom se ugled izdelovalca kalupov WE-Tech izkaže za enega najvišjih, obenem pa polagajo temelje za lastno linijo airsoft izdelkov. Leta 2003 je WE-Tech ponudil prvo ponudbo GBB pištol in od takrat ponudba samo raste. od profesionalnega ponudnika jeklenih kalupov pred 30 leti, imajo zdaj svojo linijo popolnoma kovinskih airsoft pištol in pušk. Kombinacija izkušenj, znanja in sledenja perfekcije danes definira WE-Tech kot enega najboljših v airsoft industriji.

 

Proizvajalec: WE

Vsi naši izdelki so od preverjenih dobaviteljev. Preden damo izdelke v redno prodajo, jih temeljito preizkusimo in preverimo ali zadostujejo merilom kakovosti.

Večino izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gas nabojnik za WE TT33”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja