Pištola zračna CZ Shadow 2

249,00  z DDV

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Ni na zalogi

Primerjaj
Šifra: ASG19485 Kategorija:

Opis

Pištola zračna CZ Shadow 2

Pištola zračna CZ Shadow 2, Blowback 4,5mm je licenčna replika trenutno ene najpopularnejše pištole CZ Shadow 2.

Shadow 2, ki so ga oblikovali vrhunski tekmovalni strelci, je dobro uravnotežena pištola, narejena za hitrost in natančnost. Zračna pištola ASG CZ Shadow 2 kalibra 4,5 mm zagotavlja enake odlične lastnosti, kot prava pištola. Zaklep je izdelan iz eloksiranega aluminija in ima manj zaobljen in bolj koten dizajn z rahlim povečanjem teže zaradi širšega zaklepa. Dodana teža in oblika zaklepa izboljšata obvladovanje odsuna in omogočata večjo natančnost streljanja.

Globlje in bolj izrazite zareze na zaklepu zagotavljajo strelcu močnejši oprijem pri potegu zaklepa. Ščitnik sprožilca Shadow 2 je bil prav tako razširjen za lažji dostop do sprožilca in vrhunsko izkušnjo streljanja z rokavicami.

Popolnoma licenciran Shadow 2 ima tudi nov izrez pod kotom oprijema, ki se pri bobrovem repu poglobi, skupaj z novim spodrezom na varovalu sprožilca. Ti rezi oprijema omogočajo, da Shadow 2 trdneje sedi v strelčevi roki in spodbuja boljše obvladovanje odsuna.

Povečan zaklep nabojnika je nastavljiv s tremi razpoložljivimi položaji, ki jih je mogoče nastaviti samo s šestrobim ključem. Zaponka nabojnika ima tudi bolj izrazit profil navzven, kar daje strelcu pozitivno potrditev, ko pritisne sprostitveno zaponko. Vodilo povratne vzmeti Shadow 2 je izdelano iz visokokakovostnega nerjavečega jekla za vzdržljivost.

Shadow 2 je opremljen z merkom iz optičnih vlaken in nastavljivim zadnjim merkom. Shadow 2 poganja CO2 bombica, ki se nahaja v jeklenem nabojniku s 17 BB-ji. To ji zagotavlja močan dosleden odsun pri vsakem strelu.
ASG CZ Shadow 2 je zasnovana kot prevladujoča tekmovalna strelska pištola v svojem razredu, zato je priljubljena pri strelcih na tarče z zračnim orožjem po vsem svetu.

 

Dolžina: 215 mm
Dolžina cevi: 95 mm
Nabojnik: 17
Tip hop up: nastavljiv
Hitrost: 87ms/285fps
Teža: 1230 g/2,7 lb
Energija: 1,35 J
Kaliber: 4,5mm (jeklena kroglica)
Blowback: Da

Za nakup izdelka je potrebna polnoletnost.
Za nakup v trgovini je potreben veljaven osebni dokument.
Za nakup preko spleta je potrebno poslati obojestransko kopijo veljavnega osebnega dokumenta na info@viper-tactical.si s številko naročila.
Brez potrebnih dokumentov naročilo ne bo poslano.

OPOZORILO!

Artikel z omejitvami 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pištola zračna CZ Shadow 2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja