Pralna maska za obraz 2-slojna

6,00  z DDV

Sestava: 100% bombaž

2-slojna

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Primerjaj
Šifra: VIPERMASK Kategorija:

Opis

Pralna maska za obraz 2-slojna za zmanjšanje prenosa respiratornih kapljic.

Pralna maska za obraz 2-slojna je namenjena večkratni uporabi. Pranje na 40°C. Masko po pranju prelikajte (ne likati po natisnjeni strani).

Masko je pred uporabo obvezno potrebno oprati. Operite jo v posebni pralni vrečki za perilo, da ne pride do poškodbe tiska. V kolikor se bi natisnjen vzorec odlepil od blaga, ga pokrijte s peki papirjem in ga polikajte z likalnikom na 150° cca 15 sekund.

NAVODILA ZA UPORABO: Pred namestitvijo maske si razkužite roke. Masko namestite na obraz od zgornjega dela nosnega korena preko ust in pod brado, da se tesno prilega obrazu. Maske ne nosite pod nosom ali pod brado. Ob odstranjevanju maska ne sme priti v stik z rokami, odstranimo jo le z dotikanjem elastike.

Po odstranitvi maske si obvezno razkužite roke.

OPOZORILO: Zaščitna maska ni medicinske narave, ni atestirana in ne predstavlja 100% zaščite pred okužbo. Zaščitna maska se nosi na lastno odgovornost.

Upoštevajte, da smo si zelo različni in maske za vsak obraz ne moremo izdelati. Elastike so mehke in nanje lahko naredite tudi vozliček, da prilagodite velikost.

 

Sestava: 100 % bombaž

Lokalni proizvod: Izdelano v Slov. Bistrici, Slovenija

Prozvajalec: Arpos International d. o. o., Ljubljanska cesta 1, 2310 Slov. Bistrica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pralna maska za obraz 2-slojna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja