Puška Specna Arms Core RRA SA-C07

184,90  z DDV

Model: RRA SA-C07 CORE ™
Hop-Up: Da, nastavljiv
Material: Jeklo + kovina + plastika

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Ni na zalogi

Primerjaj
Šifra: SPE-01-024031-00 Kategoriji: ,

Opis

Puška Specna Arms Core RRA SA-C07

Puška Specna Arms Core RRA SA-C07 je replika karabinke iz serije CORE. Puške serije CORE imajo licenčne oznake proizvajalca strelnega orožja – Rock River Arms. Rock River Arms je ameriški proizvajalec delov, dodatkov za strelno orožje in predvsem visokokakovostne karabinke iz družine AR-15. Brata Larson sta ga leta 1996 ustanovila s sedežem v podjetju Forest Baer v Colonieju v Illinoisu. Dandanes so RRA replike iz družine AR-15 karabink cenovno dostopne in na voljo v več različicah. Od leta 2003 podjetje dobavlja svoje karabinke za agencije za boj proti drogam DEA, FBI in ameriške maršale.

Specna Arms izpolnjuje pričakovanja kupcev in predstavlja serijo CORE ™ – edinstveno serijo replik, ki na trg uvaja novo kakovost. Privlačna cena v kombinaciji z inovativnim sistemom zamenjave vzmeti in visokokakovostnimi materiali naredi serijo privlačno za začetnike in napredne airsoft igralce.

Trup, vodilo skupaj s kopitom, sprednje držalo in ročaj so narejeni iz polimera, ojačanega z najlonskimi vlakni. Ostale komponente, kot so cev, ustje cevi, povečan ročaj za polnjenje in nastavki za trak so iz kovine (vijaki, pini, zapora izmeta in drugi elementi so iz jekla). Na trupu so vidne oznake in serijske številke

Puška Specna Arms Core RRA SA-C07 je dobro izdelana, zato uporabnik ne izkusi gibanja med zgornjim in spodnjim delom replike. Zaradi uporabe lahkega trupa je teža celotne replike nižja. Zato je idealna za dinamično igro ali dolgotrajne milsime.

ESA ™

Replika uporablja sistem za hitro menjavo vzmeti, ESA ™. To omogoča hitro in učinkovito prilagajanje moči replike pogojem, ki se pričakujejo na terenu, ne da bi morali imeti dostop do delavnice ali vrste specializiranih orodij. Samo odvijte vodilo vzmeti, za menjavo vzmeti pa ni potrebno izvleči oz. odviti gearboxa.

Prednosti sistema ESA ™ so neprecenljive. Ta sistem, glede na obstoječe ureditve znotraj samih okolij, zagotavlja uporabnikom veliko priložnosti in veliko svobode. Sistem ESA ™ vam omogoča, da zamenjate glavno vzmet v minimalnem času in posledično prilagodite hitrost na ustju cevi, da zagotovite popoln kompromis med ognjeno učinkovitostjo in varnostjo sebe in soigralcev.

Replika je popolnoma prilagojena za uporabo LiPo in LiFe baterij. Zahvaljujoč začetni hitrosti na ustju cevi ~ 380 FPS, ki jo zagotavlja tovarniško nameščena glavna vzmet, je replika idealna za operacije srednjega dometa. V kompletu je tudi vzmet tipa M90, ki vam omogoča, da zmanjšate začetno hitrost na ~ 310 FPS, zaradi česar je replika popolnoma prilagojena za izvajanje operacij na kratkih razdaljah ali znotraj zgradb.

Gearbox ima 8mm ležaje in jeklene zobnike na njih. Sistem je zavarovan s štirimi zapahi proti vračanju. Lahek bat iz polikarbonatne plastike je opremljen s kovinsko palico za večjo trdoto. Uporabljeni so tudi valj tipa 0, jekleni prekinjevalnik in natančna rotacijska hop up komora. Trdnost delov omogoča uporabo vzmeti M140.

Natančna rotacijska komora Rotary Hop-Up se popolnoma ujema z visokokakovostno natančno cevjo s premerom 6,03 mm. Uporaba natančne cevi pozitivno vpliva na doseg in natančnost replike. Priporočena je uporaba premium BB-jev.

Replika ima 22mm RIS tirnico in nastavljivo kopito. Na zgornji RIS tirnici so nameščeni preklopni merki. Zahvaljujoč zložljivemu kopitu z nedrsno strukturo, lahko dolžino replike namestimo glede na konstrukcijo in želje uporabnika. Standardni flash hider je nameščen na 14mm levem navoju, zato ga lahko zamenjamo s dušilcem.

Značilnosti:

Model: RRA SA-C07 CORE ™
Garancija: 12 mesecev
Hitrost: ~ 380 / ~ 310 fps
Gearbox: v. 2
Način streljanja: polavtomatsko, avtomatsko
Premer ležajev v GB: 8 mm
Dolžina: 690-770 mm
Notranja dolžina cevi: 270 mm
Teža: 2200 g
Zmogljivost baterije: 1100 mAh
Vrsta nabojnika: Hi-Cap
Kapaciteta nabojnika [kos]: 300
Hop-Up: Da, nastavljiv
Material: Jeklo + kovina + plastika
Baterija, ki je priložena: Ni-MH
Napetost baterije: 9,6 V
Pogon: električni
Tip navoja v cevi: 14 mm (levi navoj)
Sistem za hitro menjavo vzmeti: DA

 

Set vključuje:

– replika
– navodila
– mehanske merke
– dodatna glavna vzmet (M90)
– baterija
– polnilec

Proizvajalec: Specna Arms

Večino izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Puška Specna Arms Core RRA SA-C07”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja