Puška Specna Arms RRA SA-C07 PDW

179,90  z DDV

Set vsebuje:

  • repliko
  • nabojnik
  • fiksne kovinske merke
  • dodatno glavno vzmet

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Ni na zalogi

Primerjaj
Šifra: SPE-01-027694 Kategorija:

Opis

Puška Specna Arms RRA SA-C07 PDW

Puška Specna Arms RRA SA-C07 PDW je model iz družine CORE™ linije izdelkov. To je izjemna serija replik, ki predstavlja novo kvaliteto na tržišču. Privlačna cena v kombinaciji z inovativnim sistemom izmenjave vzmeti in visokokvalitetnimi materiali naredi to repliko privlačno za začetnike in tudi bolj izkušene igralce.

Na seriji CORE replik so popolne, licenčne oznake proizvajalca pravega orožja – Rock River Arms. To je proizvajalec visokokvalitetnih AR-15 pušk.

Sprejemnik, kopito in ročaj so narejeni iz polimera, ojačanega z najlonskimi vlakni. Preostali elementi, kot so cev, RIS kopišček, obročki za sling in drugi so nraejeni iz kovine (iz jekla so tudi vijaki, pini, izmet,…). Na sprejemniku so oznake in serijska številka.

Deli v repliki so zelo dobro poravnani, zato uporabnik ne občuti zračnosti med zgornjim in spodnjim sprejemnikom. Uporaba lahkega polimera je razlog za nižjo težo, kar naredi to repliko privlačno za dinamično igro in za dolgotrajne mil-sime. Ojačitev sprejemnika s fiberglassom naredi sprejemnik bolj vzdržljiv kot je tisti zgolj iz polimera ali kovine.

Sistem ESA™

Puška Specna Arms RRA SA-C07 PDW ima sistem ESA™ za hitro zamenjavo vzmeti. Zaradi tega sistema je mogoče hitro prilagoditi moč replike za razmere, ki se pričakujejo na terenu in ni potrebno imeti orodja ali drugih pripomočkov. Z odstranitvijo kopita dobimo dostop do vzmeti in odtranitev ali razstavljanje gearboxa ni potrebno.

Sistem ESA™ omogoča minimalen čas za menjavo glavne vzmeti in s tem prilagoditev hitrosti kroglice, da ustreza pravilom terena.

Replika je popolnoma kompatibilna z LiPo in LiFe baterijami. Vzmet, ki je vgrajena, nudi hitrosti ~380 FPS. Set vsebuje tudi vzmet M90, ki omogoča znižanje hitrosti na ~310 FPS, kar je primerno za boj na blizu in za igro v zaprtih prostorih.

Gearbox ima 8 mm ležaje in jeklene zobnike. Lahek bat iz polikarbonatnega polimera je opremljen s kovinskimi zobmi, da je bolj vzdržljiv. Vgrajena je tudi rotacijska Hop-Up komora. Vsi vgrajeni deli so namenjeni vzmetem do M140.

Puška Specna Arms RRA SA-C07 PDW je opremljena z 22 mm RIS tirnico na vrhu, Keymod kopiščkom in nastavljivim kopitom.

PDW verzija je opremljena s teleskopskim kopitom, v celoti iz kovine – razen zunanjosti, ki je polimerna s strukturo proti zdrsavanju. V nosilec kopita je mogoče spraviti LiPo baterijo  dimenzij 12 x 17 x 75 mm.

V setu je S-MAG Hi-Cap nabojnik s prostornino 380 kroglic.

Set ne vsebuje baterije ali polnilca.

Baterije najdeš tukaj.

Set vsebuje:

  • repliko
  • nabojnik
  • fiksne kovinske merke
  • dodatno glavno vzmet

Proizvajalec: Specna Arms

Vsi naši izdelki so od preverjenih dobaviteljev. Preden damo izdelke v redno prodajo, jih temeljito preizkusimo in preverimo ali zadostujejo merilom kakovosti.

Večino izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Puška Specna Arms RRA SA-C07 PDW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja