Smart gas 800ml

7,50  z DDV

Smart Gas 800ml

Ni na zalogi

Primerjaj
Šifra: SMG-35-013226-00 Kategorija:

Opis

Smart Gas 800ml

Smart Gas 800ml za replike je izdelan iz sestavin najvišje kvalitete. Namenjen je pogonu airsoft replik. Je rezultat sodelovanja med priznanimi proizvajalci in airsoft igralci, ki so izdelek testirali, je omogočilo izdelek, ki je primeren tudi za najbolj zahtevne uporabnike.

Smart Gas je inovativen izdelek, ki se razlikuje od konkurenčnih izdelkov s svojo zmogljivostjo. Sestava in visok pritis zagotavljata vse do 20% več moči in tudi veliko konsistenco pri streljanju. Idealen je za blow-back replike, kjer močno izboljša odsun in s tem poveča zabavo ob uporabi.

Smart Gas inovativna forumla s povečano količino silikona omogoča uporabo plina v nizkih temperaturah – tudi do 5°C. Obenem pa olji in vzdržuje notranjost mehanizma replike.

Pločevinke plina Smart Gas so opremljene s polimerno šobo, ki ne poškoduje tesnila ob polnjenju nabojnikov. Smart Gas je zasnovan za najbolj zahtevne uporabnike in tudi za AIPSC tekmovalce.

Preverite še ostale razpoložljive prostornine plina Smart Gas.

 

OPOZORILO

Warnhinweise

Vnetljiv aerosol

NEVARNOST: Zelo vnetljiv aerosol. Posoda pod tlakom: Pri segrevanju lahko poči. Hranite izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite. Ne pršite na odprt ogenj ali drug vir vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte, tudi po uporabi. Zaščitite pred izpostavljenostjo soncu. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C. Vsebino/posodo oddajte v nevarne odpadke.

Preverite še ostalo ponudbo plinov in CO2 bombic

Vsi naši izdelki so od preverjenih dobaviteljev. Preden damo izdelke v redno prodajo, jih temeljito preizkusimo in preverimo ali zadostujejo merilom kakovosti.

Večino izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smart gas 800ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja