Specna Arms EDGE Precision kroglice

Teža:

  • 0,20g
  • 0,25g
  • 0,28g
  • 0,30g
  • 0,32g

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Primerjaj
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Specna Arms EDGE Precision kroglice so novost iz podjetja Specna Arms.

Specna Arms EDGE Precision kroglice so novost na trgu: izjemno kakovostno in natančno izdelane kroglice iz Specna Arms in BLS Airsoft. Oba proizvajalca sta že dobro znana po svojih izjemnih kroglicah in zdaj sta razširila svojo ponudbo s temi izjemno natančnimi kroglicami.

Na zadnji stopnji izdelave se visokokakovostni lak skrbno nanese na vsako kroglico, ki jo izdeluje Specna Arms®. Nato se EDGE ™ kroglice premaže s posebno plastjo za zmanjšanje trenja, da se zagotovi brezhibno delovanje v preciznih ceveh. To ima za posledico tudi večjo efektivnost Hop-Up gumic. Elektronsko spremljanje proizvodnega procesa zagotavlja, da so pakirane samo popolnoma okrogle kroglice, ki so brez prask, kraterjev ali zračnih žepov.

Premer EDGE ™ kroglice je 5,95 mm (+/- 0,005 mm), razlika v teži med kroglicami pa ne presega 0,01 g. Kot rezultat, so Specna Arms® EDGE ™ kroglice idealne za standardne cevi, medtem ko dosegajo svoj polni potencial tudi v natančnih ceveh.

Zahvaljujoč popolnemu nadzoru nad proizvodnim postopkom proizvajalec doseže idealne kroglice brez vidnih votlin ali šivov. Dobro razporejeno težišče v kombinaciji z brezzračnim prostorom znotraj kroglic omogoča zelo dobro konsistenco strelov.

Specna Arms EDGE ™ proizvajalca BLS BB je na voljo v težah od 0,20 g do 0,50 g v standardni, biorazgradljivi in ​​tracer različici.

 

Nekaj o blagovni znamki Specna Arms:

Blagovna znamka Specna Arms®, znana po kakovosti in inovativnosti proizvedenih replik. Zdaj predstavlja še eno novost: natančne kroglice iz profesionalne serije EDGE ™. V široki paleti EDGE ™ kroglic boste našli visokokakovostno strelivo za AEG replike, ki so ga izdelali resnični strokovnjaki z vidika natančnosti kroglic – tajvanski BLS.

Pakiranje: 1kg

Proizvajalec: BLS

 

Vsi naši izdelki so od preverjenih dobaviteljev. Preden damo izdelke v redno prodajo, jih temeljito preizkusimo in preverimo ali zadostujejo merilom kakovosti.

Večino izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Dodatne informacije

Teža BBjev

0,20g, 0,25g, 0,28g, 0,30g, 0,32g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Specna Arms EDGE Precision kroglice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja