Taktično pisalo

21,90  z DDV

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Na zalogi

Primerjaj
Šifra: VPENT Kategoriji: ,

Opis

Taktično pisalo

Taktično pisalo Viper Tactical je izdelek, ki zagotavlja visoko kakovost in funkcionalnost. Gre za pisalo, ki se lahko uporablja kot orodje v nevarnih situacijah, kot so nesreče ali druge nujne situacije. Taktično pisalo Viper Tactical je izdelano iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in vzdržljivost.

Značilnosti:

Ena od glavnih značilnosti tega pisala je, da ima lomilec stekla. To je zelo pomembna funkcija, saj v primeru nesreče ali drugega dogodka lahko uporabnik enostavno razbije okno, da se reši iz vozila ali stavbe. Lomilec stekla je izdelan iz trpežne kovine, ki zagotavlja, da se ne bo zlomil ali poškodoval ob uporabi.

Taktično pisalo Viper Tactical ima tudi konico za pametne telefone. To je zelo uporabna funkcija, saj se konica lahko uporablja za upravljanje pametnih telefonov in tablic. Konica je izdelana iz silikona, ki zagotavlja, da se ne bo strgala ali poškodovala ob uporabi.

Poleg tega ima pisalo zaponko za pas, ki omogoča enostavno nošenje pisala. Zaponka je izdelana iz trpežne kovine, ki zagotavlja, da se ne bo zlomila ali poškodovala. Zaponka je pritrjena na telo pisala, kar omogoča varno in stabilno nošenje.

Taktično pisalo Viper Tactical vključuje tudi ključ za lisice. Ta funkcija je izredno uporabna za policiste in varnostnike, saj lahko ključ uporabijo za odpiranje lisic in reševanje zapornikov v nujnih situacijah. Ključ je skrit v notranjosti pisala, kar omogoča enostavno nošenje in uporabo.

Vse te funkcije skupaj naredijo Taktično pisalo Viper Tactical odlično izbiro za vsakogar, ki išče kakovostno in funkcionalno pisalo, ki lahko služi tudi kot orodje v nevarnih situacijah. Pisalo Viper Tactical je izdelano iz trpežnih in kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost. Poleg tega ima pisalo tudi eleganten videz, ki ga naredi primernega tudi za uporabo v pisarniškem okolju. Če iščete pisalo, ki bo uporabno v številnih situacijah, potem je Taktično pisalo Viper Tactical odlična izbira.

Taktično pisalo

  • Zaponka za pas / žep
  • Konica za pametne telefone
  • Lomilec stekla
  • Ključ za lisice

Barva: črna

Velikost: 16cm (zaprta velikost)

Teža: 53g

Proizvajalec: Viper Tactical

Če potrebujete le ključ za lisice, ga najdete tukaj.

Vsi naši izdelki so od preverjenih dobaviteljev. Preden damo izdelke v redno prodajo, jih temeljito preizkusimo in preverimo ali zadostujejo merilom kakovosti.

Večino izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Dodatne informacije

Teža 74 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Taktično pisalo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja