Potek nakupa

POTEK NAKUPA
v spletni trgovini viper-tatical.si

1. Pregled izdelkov

V košarico se shranjujejo izdelki, ki ste jih med brskanjem dodali vanjo. V njej je vidna cena izdelka, količina. Izdelke v nakupovalno košarico dodate tako, da v spletni trgovini izberete izdelek (razpoložljivo barvo, velikost in količino). Če želite odstraniti izdelek iz košarice, kliknite na x ali povezavo odstranite iz košarice. Ko boste želeli opraviti nakup, kliknite na “potrdi naročilo”.

2. Zaloga

Če je izdelek označen NA ZALOGI, je izdelek na zalogi v naši trgovini in vam ga bomo poslali v 1-3 dneh.
Če je izdelek označen
PO NAROČILU, je izdelek dobavljiv v 1-3 tednih. V primeru da se rok dobave podaljša, vas o tem obvestimo. Za izdelke po naročilu vas bomo prosili za 50% avans ali celoten avans. Izdelek vam bomo dobavili v dogovorjenem roku. V kolikor dobava ne bo mogoča v tem roku, vam bomo avans vrnili na TRR v roku 15 dni. Če si po vplačanem avansu premislite in željenega artikla več ne želite, vam avansa ne bomo vrnili in ta propade. Prav tako niste upravičeni do koriščenja tega avansa za drug izdelek ali nakup. Vračilo ali menjava izdelkov po naročilu ni možna.
Če je izdelek označen NI NA ZALOGI lahko ta izdelek dodate na seznam želja. Poskusili vam ga bomo dobaviti od prvi priložnosti, ko bo izdelek dobavljiv.

3. Dostava

Po potrditvi morate navesti podatke za dostavo. V Sloveniji je možna dostava preko GLS d.o.o. dostavne službe ter Pošte Slovenije d. o. o.. Tujina ima možnost dostave preko GLS d.o.o. dostavne službe. Strošek dostave se obračuna za Slovenijo pavšalno in znaša za dostavo z GLS d.o.o. 3,90 €. V tujino pa se dostava zaračuna po veljavnem ceniku dostavne službe GLS d.o.o. in znaša za Hrvaško 7,90 € do 10 kg. Za naročila izven Slovenije je potrebno kupnino plačati preden pošljemo pošiljko. Za večja naročila nas kontaktirajte na info@viper-tactical.si.
V naslednjem koraku izberete željen način plačila in kliknete ikono, da se strinjate s prodajnimi pogoji. Pri naročilu nad 30 € je dostava v Sloveniji BREZPLAČNA, za Hrvaško pa je znesek minimalnega naročila za BREZPLAČNO dostavo 80 €.

Pri akcijskih ponudbah in razprodajah možnost brezplačne dostave ni omogočena.

Pri dostavi s Pošto Slovenije d. o. o. je vaš strošek 3,50 €. Naročeno blago vam bomo odposlali v najkrajšem možnem času. Za morebitne zamude s strani dostavljalca pošiljk, naše podjetje ne prevzema nobene odgovornosti. Pošta vam bo naročene izdelke dostavila na dom, v kolikor vas ne bo doma boste lahko paket prevzeli v  15 dneh od prejema obvestila o prejeti pošiljki, na vaši lokalni pošti.

V primeru doseganja pogojev za brezplačno dostavo, le to ob zaključku nakupa izbere kupec iz seznama (v primeru nedoseganja pogojev, možnost brezplačne poštnine ni vidna)

Ob izbiri načina plačila po povzetju kupnino plačate dostavni službi GLS ali POŠTI SLOVENIJE z gotovino ali bančno kartico ob dostavi naročenega blaga.

Pri plačilu po povzetju vam bo zaračunana provizija za plačilo po povzetju, ki znaša 1,50 €. Pri dostavi Pošte Slovenije strošek UPN naloga plačate poštarju.

Trenutno zaradi razmer COVID-19 ni možno plačilo po povzetju!!


Za dostavo v ostale države nas prosimo kontaktirajte preko info@viper-tactical.si

4. Potrditev naročila

Po potrditvi naročila se vam izpišejo vsi podatki o naročilu. V primeru da podatki niso pravilni, jih lahko spremenite. Ko podatke popravite, kliknete potrditev naročila. Sistem vam vrne obvestilo: “Hvala za vaše naročilo”. Na vaš elektronski naslov boste dobili sporočilo s podrobnostmi naročila in podatki za dostavo.

5. Sklenitev pogodbe

Pogodba se sklene, ko ponudnik potrdi prejem uporabnikovega naročila s poslanim elektronskim sporočilom.

6. Mystery Box ponudbe:

Posebne ponudbe “Mystery box” so ponudbe, ki dosegajo minimalno vrednost glede na nakupno ceno. Primer:

Cena Mystery boxa je 50 EUR (brez stroškov dostave) – minimalna malodprodajna vrednost takega paketa je 50 EUR.

Zgornja meja vrednosti ni določena. Trajanje ponudbe bo določeno za vsako prodajno akcijo sproti in ne bo krajše od 24 ur ali do razprodaje vseh paketov.

Menjava izdelkov v taki ponudbi ni mogoča, saj že ime posebne ponudbe pove, da gre za presenečenje, kaj kupec dobi. Z nakupom te ponudbe se kupec odpove možnosti zahtevka za menjavo izdelka ali vračilo kupnine. Dostava takšne ponudbe se vrši najkasneje 14 dni po zaključeni ponudbi.

Strošek dostave v ponudbi Mystery Box se obračuna glede na lokacijo kupca in je vezan na cenik dostavne službe GLS.

7. Kode za popust

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Viper. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v elektronskem sporočilu Viper ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih daril do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode za popust:
• Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico.
• Na zaključku blagajne v okence ”promocijska koda” vpišete kodo za popust in kliknete gumb ”potrdi”.
• Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.
• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na enem izmed spodnjih kontaktov.

Email: info@viper-tactical.si
GSM: +386 69 91 63 63

Kot kupec se zavezujete, da ste seznanjeni z našimi splošnimi pogoji poslovanja in jih v celoti sprejemate.