Potek nakupa

POTEK NAKUPA
v spletni trgovini viper-tatical.si

1. Pregled izdelkov

V košarico se shranjujejo izdelki, ki ste jih med brskanjem dodali vanjo. V njej je vidna cena izdelka, količina. Izdelke v nakupovalno košarico dodate tako, da v spletni trgovini izberete izdelek ( razpoložljivo barvo, velikost in količino). Če želite odstraniti izdelek iz košarice, klikni na x ali povezavo odstrani iz košarice. Ko boste želeli opraviti nakup, klikni na potrdi naročilo.

2. Dostava

Po potrditvi morate navesti podatke za dostavo. V Sloveniji je možna dostava preko DPD d.o.o. ali GLS d.o.o. dostavne službe, tujina ima možnost dostave preko GLS d.o.o. dostavne službe. Strošek dostave se obračuna za Slovenijo pavšalno in znaša za dostavo z GLS d.o.o. 3,50 €. Preko DPD d.o.o. je strošek dostave 5,50 €. V tujino pa se dostava zaračuna po veljavnem ceniku dostavne službe GLS d.o.o. in znaša za Hrvaško 7,90 € do 10 kg. Za večja naročila nas kontaktirajte na info@viper-tactical.si. V naslednjem koraku izberete željen način plačila in kliknete ikono, da se strinjate s prodajnimi pogoji. Pri naročilu nad 80 € je dostava v Sloveniji BREZPLAČNA, za Hrvaško pa je znesek minimalnega naročila za BREZPLAČNO dostavo 150 €.

V primeru doseganja pogojev za brezplačno dostavo, le to ob zaključku nakupa izbere kupec iz seznama (v primeru nedoseganja pogojev, možnost brezplačne poštnine ni vidna)

Ob izbiri načina plačila po povzetju kupnino plačate dostavni službi GLS ali DPD z gotovino ali bančno kartico ob dostavi naročenega blaga.

Pri plačilo po povzetju bo vam zaračuna provizija za plačilo po povzetju in znaša 1,50 €.
Za dostavo v ostale države nas prosimo kontaktirajte preko info@viper-tactical.si

3. Potrditev naročila

Po potrditvi naročila se vam izpišejo vsi podatki o naročilu. V primeru, da podatki niso pravilni jih lahko spremenite in ko podatke popravite, kliknete potrditev naročila. Prebrali boste tekst: hvala za vaše naročilo. Na vaš elektronski naslov boste dobili sporočilo s podrobnostmi naročila in podatki za dostavo.

4. Sklenitev pogodbe

Pogodba se sklene, ko ponudnik potrdi prejem uporabnikovega naročila s poslanim elektronskim naročilom.

5. Mystery Box ponudbe:

Posebne ponudbe “Mystery box” so ponudbe, ki dosegajo minimalno vrednost glede na nakupno ceno. Primer:

Cena Mystery boxa je 50 EUR (brez stroškov dostave) – minimalna malodprodajna vrednost takega paketa je 50 EUR.

Zgornja meja vrednosti ni določena. Trajanje ponudbe bo določeno za vsako prodajno akcijo sproti in ne bo krajše od 24 ur ali do razprodaje vseh paketov.

Menjava izdelkov v taki ponudbi ni mogoča, saj že ime posebne ponudbe pove, da gre za presenečenje, kaj kupec dobi. Z nakupom te ponudbe se kupec odpove možnosti zahtevka za menjavo izdelka ali vračilo kupnine. Dostava takšne ponudbe se vrši najkasneje 14 dni po zaključeni ponudbi.

Strošek dostave v ponudbi Mystery Box se obračuna glede na lokacijo kupca in je vezan na cenik dostavne službe GLS.