ASG Polnilec A450

54,90  z DDV

– 100-240V vhod
– Nastavljiv tok od 1 do 4 ampera

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Na zalogi

Primerjaj
Šifra: ASG19430 Kategorije: , ,

Opis

ASG polnilec A450 je zasnovan tako, da ustreza večini airsoft baterij.

ASG polnilec A450 je pametni polnilec, ki je enostaven za uporabo in lahko polni in uravnoteži baterije LiPo, NiMH, LiFe in LiHV z 2 do 4 celicami. Idealen za nove in srednje srednje igralce, A450 ne potrebuje nobenega programiranja, edini vnos, ki ga zahteva uporabnik, pa je, da pred polnjenjem izbere vrsto baterije in polnilno jakost.

Polnilec A450 je ekonomičen, a hkrati kakovosten polnilnik za izmenični tok 100-240V AC, zasnovan za polnjenje baterij LiPo, LiFe in LiHV iz 2-4 celic v ravnotežnem načinu z vgrajenim modulom za samodejno uravnoteženje. Za tiste, ki uporabljajo druge kemikalije baterij, lahko enota z lahkoto napolni tudi 6-8S NiMH baterije.

Kljub majhnosti ima A450 veliko vezje 50 W in največji tok polnjenja do 4A. Uporabnik lahko z drsnim stikalom enostavno izbere želeno amplitudo (1 amp, 2amp, 2amp in 4 amp), tip baterije pa se izbere s preprostimi gumbi.

Ko polnilec konfigurirate na želene nastavitve, vas rdeča, rumena in zelena LED lučka obvesti, da ste vnesli pravi program.

Da bi preprečili poškodbe akumulatorja ali polnilnika, ima A450 zaščito pred kratkim stikom in obratno polariteto, ki takoj prekine postopek polnjenja, če odkrijete težavo. Polnilnik A450 vključuje napajalni kabel, mini kabel Tamiya, kabel T-Plug in navodila za uporabo.

Lastnosti:

– 100-240V vhod
– Prenosljiv in enostaven za uporabo
– Samodejno polnjenje ravnotežja
– Zaščita pred kratkim stikom in obratno polariteto
– Nastavljiv tok od 1 do 4 ampera

Proizvajalec: ASG

Vsi naši izdelki so od preverjenih dobaviteljev. Preden damo izdelke v redno prodajo, jih temeljito preizkusimo in preverimo ali zadostujejo merilom kakovosti.

Večino izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ASG Polnilec A450”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja