Puška EVOLUTION RECON UX3 13.5” METAL

299,00  z DDV

Hop-Up: Nastavljiv
Način streljanja: Semi, Full
Prostornina nabojnika: 300 bbs
Dolžina: 760/840 mm
Dolžina precizne cevi: 6,01 mm /340 mm
Material: Kovina
MOSFET: priprava na Gearboxu
Hitra menjava vzmeti: DA
Hitra menjava motorja: DA
Gearbox: V2 Modificiran/Ojačan
Motor: High torque-dolgi
Teža: 2,66 kg
Izhodna hitrost: 350 FPS / 1 J

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Ni na zalogi

Primerjaj
Šifra: EC15AR Kategoriji: ,

Opis

Puška EVOLUTION RECON UX3 13.5” METAL je linija airsoft pušk COMBAT SERIES, ki združuje najsodobnejše proizvodne rešitve, popolno zunanjo dodelavo in močne notranjosti.

Puška EVOLUTION RECON UX3 13.5” METAL je puška iz serije Evolution Airsoft Combat. Te puške so tovarniško nadgrajene, kar pomeni, da so vse puške opremljene z vrhunskimi mehanskimi komponentami, kot so ojačani gearbox, ojačan bat z vsemi jeklenimi zobmi, ojačanimi jeklenimi krogličnimi ležaji, ojačanimi jeklenimi zobniki in zelo natančno cevjo 6.01 mm za izredno natančnost in večji domet. Te puške ne potrebujejo dodatnih nastavitev, so pa zelo dobra osnova za nadaljnje ekstremne nadgradnje.

Puške imajo edinstvene rešitve. Na ročaju je do motorja omogočen dostop brez orodja, puška pa ima tudi sistem za hitro menjavo vzmeti.  Aluminijast trup zagotavlja zelo realističen videz in občutek, zaradi popolne izdelave in detajlnega zaključka, dobljenega s pomočjo posebnega premaza s super mat izgledom.

Realističen delujoč lovilec zaklepa odpira pokrov prahu, ko ga povlečete. To omogoča, da se hop-up komora zaščiti pred prahom in nudi popoln dostop do nje s samim potegom ročaja, kot pri pravi puški.  Raven realizma je impresivna kot tudi togost sklopa trup / cev / kopito zaradi uporabe zunanje cevi, izdelane iz enega kosa aluminija obdelanega s CNC in ultra natančnega kopita.  Kopito na zadnji stopnji popolnoma odstrani gibanje, kar pripomore k odličnemu občutku, ki ga puška nudi uporabniku. S tem puška nudi izredno natančnost, saj je merjenje na tarčo veliko lažje.

Airsoft puške so opremljene z Rotary tipom hop-up komore, ki omogoča hitro in učinkovito nastavljanje hop-up učinka.

Vsaka puška ima na sprejemniku edinstveno lasersko gravirano serijsko številko, 20-milimetrske Picatinny tirnice zagotavljajo združljivost z vsemi razpoložljivimi dodatki.

Priporočajo se stock-tube baterije 7.4V ali 11.1V.

Set vsebuje:

  • kovinski nabojnik za 300BB
  • repliko
  • navodila za uporabo

Proizvajalec: EVOLUTION airsoft

Vsi naši izdelki so od preverjenih dobaviteljev. Preden damo izdelke v redno prodajo, jih temeljito preizkusimo in preverimo ali zadostujejo merilom kakovosti.

Večino izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Puška EVOLUTION RECON UX3 13.5” METAL”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja