Umarex Beretta APX

139,90  z DDV

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Ni na zalogi

Primerjaj
Šifra: U2.6302 Kategoriji: ,

Opis

Umarex Beretta APX

Umarex Beretta APX je zasnovana in razvita kot kratkocevno orožje za vojsko in policijo. Pri snovanju so bila prioriteta zmogljivost, zanesljivost, odpornost in ergonomija.

Airsoft replika na Co2 pogon ima popolno uravnotežen trzaj. Nizko postavljena os izboljša nadzor in merjenje med hitro si sledečimi streli. Agresiven dizajn kovinskega zaklepa s funkcijo trzaja ponuja dober oprijem pri repetiranju, ročaj je iz polimera in ima strukturo proti zdrsu, pod cevjo pa je tudi Picatinny tirnica za nameščanje taktičnih dodatkov.

Nabojnik sprejme 15 kroglic kalibra 6 mm in omogoča največ 1,6 Joula energije. Umarex Beretta APX zagotavlja stabilno streljanje in natančno zadevanje. Gonilno silo zagotavlja 12 gramska Co2 kapsula, ki se nahaja v ročaju.

Prednosti:

Ena največjih prednosti te pištole je, da ima enostaven sistem vzdrževanja. Pištola je zasnovana tako, da omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje, kar zmanjšuje potrebo po dodatnem času in stroških za vzdrževanje. To pomeni, da lahko igralci svojo pozornost bolj osredotočijo na igranje in uživanje v igri, namesto na vzdrževanje in popravila pištole.

Umarex Beretta APX Co2 je odlična izbira za vse igralce airsofta, ki želijo najboljše zmogljivosti in natančnost. Ta pištola je enostavna za uporabo in vzdrževanje ter zagotavlja odlično izkušnjo med igranjem airsofta. Če iščete pištolo, ki bo ponudila vrhunsko zmogljivost in natančnost, potem je Umarex Beretta APX Co2 odlična izbira.

Tehnične podrobnosti:

  • Kaliber: 6 mm BB
  • Energija: < 1,6 Joule
  • Pogon: Co2 bombica
  • Prostornina nabojnika: 15 kroglic
  • Varovalo: Varovalo zaklepa
  • Hop-up: ni nastavljiv
  • Dolžina: 190 mm
  • Teža: 685 g
  • Priporočena teža BB-jev: 0,20 g

Proizvajalec: Umarex

Pri uporabi Co2 replik priporočamo uporabo silikonskega olja za mazanje tesnila.

Vsi naši izdelki so od preverjenih dobaviteljev. Preden damo izdelke v redno prodajo, jih temeljito preizkusimo in preverimo ali zadostujejo merilom kakovosti.

Večino izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Umarex Beretta APX”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja