Umarex Elite Force gas 600ml

8,90  z DDV

– Visok pritisk
– Primerno za poletje (10 – 50 stopinj)
– Vsebina: 600 ml

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Ni na zalogi

Primerjaj
Šifra: UM-2-5081 Kategoriji: ,

Opis

Umarex Elite Force gas 600ml – zeleni plin z dodanim silikonom!

Umarex Elite Force gas 600ml vzdržuje notranji strelni mehanizem BlowBack pri vsaki uporabi orožja airsoft in poveča zmogljivost zaradi dodanega silikona. Tako je zeleni plin idealen za vse modele airsoft s funkcijo izstrelitve plina v zasnovi BlowBack in Non-BlowBack. Vsebnost silikona zagotavlja stalno in enostavno mazanje pomembnih tesnil in ventilov v zračnem pasu.

Poleg tega je plin primeren za poletje (najboljša zmogljivost od 10 – 50 stopinj zunanje temperature) in hkrati okolju prijazen. Proizvodnja v Evropski uniji zagotavlja dosledno visok standard kakovosti. Plastični polnilni vrat je pritrjen na steklenico kot polnilni ventil. Polnilni ventil na zalogi je zaščiten z mehkim materialom in ni poškodovan – hkrati je mogoče varno dolivati ​​plin.

Uporabna prostornina 600 ml zagotavlja veliko število polnjen.

Podrobnosti:

– Visok pritisk
– Primerno za poletje (10 – 50 stopinj)
– Okolju prijazno
– Proizvedeno v EU
– Vsebina: 600 ml

Proizvajalec: Elite Force / Umarex

OPOZORILO

Warnhinweise

Vnetljiv aerosol

NEVARNOST: Zelo vnetljiv aerosol. Posoda pod tlakom: Pri segrevanju lahko poči. Hranite izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite. Ne pršite na odprt ogenj ali drug vir vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte, tudi po uporabi. Zaščitite pred izpostavljenostjo soncu. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C. Vsebino/posodo oddajte v nevarne odpadke.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Umarex Elite Force gas 600ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja