Spremembe pri dostavi

Spoštovani!

PetrolObveščamo vas, da bodo od 1. aprila 2019 dalje bencinski servisi Petrol prevzemniku paketa zaračunali storitev prevzema paketa. To pomeni, da vam bo, v primeru prevzema vašega paketa na bencinskem servisu, Petrol zaračunal dodatnih 0,45 € za storitev vročitve paketa. Če bo vaš paket s plačilom po povzetju, vam bodo poleg omenjenega stroška vročitve zaračunali še strošek obdelave odkupnine, in sicer v višini 1,05 €.

Cene stroškov dostave v spletni trgovini Viper Tactical Slovenia sicer ostajajo nespremenjene.

Ker želimo našemu kupcu, ki bo prevzel paket na bencinskem servisu PETROL, povrniti vsaj del ali še malo več tega dodatnega zneska, smo pripravili dobropise v vrednosti 1,00 € v obliki kode za popust pri pošiljanju paketov za vsak paket, ki ga boste prevzeli na PETROL-u. Koda za popust je GLS številka paketa. Kodo vpoišete v GLS spletni trgovini: Posljipaket.si. Koda je veljavna za eno naročilo v roku enega meseca.

Ne pozabite, da lahko v primeru, da vas v dopoldanskem času ni doma, naročite dostavo na drug naslov oz. v službo. Službeni naslov lahko sporočite na dan pripravljenega paketa do polnoči preko portala Mojpaket.eu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja